Π. Χριστόφας: «Η σημερινή κατάσταση δεν μας αφήνει περιθώρια για ημίμετρα»

Π. Χριστόφας: «Η σημερινή κατάσταση δεν μας αφήνει περιθώρια για ημίμετρα»

Σε μήνυμά του τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας τονίζει ότι «η σημερινή κατάσταση στην πόλη και τα χωριά δεν αφήνει περιθώρια για ημίμετρα». Και συμπληρώνει σε άλλο σημείο, «όλοι εμείς είμαστε αυτός ο τόπος και διψάμε να προχωρήσουμε μπροστά».

Αναλυτικά στην σχετική  ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Σήμερα 8 Ιουλίου, βρισκόμαστε χρονικά τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Η σημερινή κατάσταση του Δήμου μας στην πόλη και τα χωριά του, είναι τέτοια που δεν μας αφήνει περιθώρια για ημίμετρα, δέσμιους μιας ασφυκτικής καθημερινότητας και ενός επισφαλούς μέλλοντος.

Ζούμε σε έναν πανέμορφο τόπο, πλούσιο σε ιστορία, τέχνες, πολιτισμό, τοπία και αξιοθέατα, ικανό να προσφέρει ένα αξιοπρεπές παρόν και μια υπόσχεση για το μέλλον όλων ανεξαιρέτως των πολιτών του, ειδικότερα της νέας γενιάς που μεγαλώνει εδώ, καθώς και αυτών που επιθυμούν να επιστρέψουν.

Όλοι εμείς, είμαστε αυτός ο τόπος, που διψάμε να φύγουμε μπροστά. Να ξεπεράσουμε με αποφασιστικότητα κάθε εμπόδιο, να ανατρέψουμε το καθηλωμένο σε στασιμότητα σήμερα και να εξελιχθούμε, κερδίζοντας και προσφέροντας μια σταθερή, βιώσιμη καθημερινότητα, μια πόλη και τόσα χωριά, που αξίζει να ζεις και χαίρεσαι να επισκέπτεσαι.

Είναι η εποχή που επιλέγουμε ξεκάθαρα πώς θα είναι η επόμενη μέρα μας και τι αποτύπωμα θα αφήσει. Είναι η εποχή που συμμετέχουμε όλοι και προχωράμε στέρεα, μπροστά.

To top