Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σταμάτης Μαλέλης

Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Σταμάτης Μαλέλης

Την απόφασή του ν’ αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοίνωσε σήμερα ο δημοσιογράφος και Διευθυντής του Mega Σταμάτης Μαλέλης. Η επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνει τις έντονες συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα που ήθελαν τον κ. Μαλέλη να αποχωρεί από τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο κ. Μαλέλης επικαλείται επαγγελματικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Το Βόρειο Αιγαίο, η πατρίδα μου, ήταν, είναι και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Η διάθεσή μου για προσφορά σε αυτήν, είναι αταλάντευτη.

Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μου, όπως αυτές διαμορφώθηκαν από τις πυκνές πολιτικές εξελίξεις δεν μου επέτρεψαν να δώσω, όπως άρμοζε ,τη «μάχη» για την Περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου.

Επιθυμία μου ήταν να αφοσιωθώ εξολοκλήρου στην πατρίδα μου και τους ανθρώπους της, κάτι που δυστυχώς, δεν ήταν εφικτό αυτή την περίοδο.

Η επαφή μου, όλο αυτό το διάστημα, με τους συμπολίτες μου σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με «έδεσε» ακόμα περισσότερο μαζί τους, με τις ανάγκες και τις ανησυχίες τους.

Θα συνεχίσω να είμαι πάντα δίπλα σας!»

Όπως δήλωσε στον «Αίολο» ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Μήλιος, το ΠΑΣΟΚ ξεκινά διεργασίες για την επιλογή υποψηφίου για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Ο ίδιος δηλώνει μάλιστα ότι περίμενε την αποχώρηση Μαλέλη, αφού εδώ και καιρό δεν είχε καμιά επικοινωνία με την οργάνωση του κόμματος.

To top