«Οργώνουν» τη Λέσβο οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

«Οργώνουν» τη Λέσβο οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

«Οργώνουν» τη Λέσβο απ’ άκρη σ’ άκρη οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ μαζί με φίλους του κόμματος συζητώντας με εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, ανέργους, αγρότες, νέους και νέες.

Η Νίκη Τσιριγώτη, ο Γιάννης Ζαφειρίου, ο Σταύρος Μαντατής επικεφαλής κλιμακίων της Τομεακής Οργάνωσης Λέσβου του ΚΚΕ περιόδευσαν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, σε εργασιακούς χώρους του Δημοσίου, στα χωριά Κάτω Τρίτος, Ιππειος, Σκόπελο, Μεσαγρό, Κώμη, Πηγή, Λουτρά, Χίδηρα, Πτερούντα, Άντισσα, Σίγρι, Αγιάσο, Μεσότοπο κ.λ.π.

Οι υποψήφιοι στις ομιλίες του τόνισαν για την ανάγκη να ανεβούν ακόμα περισσότερο οι ψήφοι προς το ΚΚΕ και να επανεκλεγεί ο Κομμουνιστής βουλευτής από το Νομό μας.

«Η επανεκλογή Κομμουνιστή βουλευτή στη Λέσβο είναι δύναμη που θα κατατεθεί στον αγώνα και στην πάλη, στην ανάδειξη των λαϊκών προβλημάτων και στον αγώνα για λύσεις που θα ανακουφίζουν τον λαό.

Άλλωστε την τετραετία που πέρασε, μόνο το ΚΚΕ ανέδειξε μέσα από το Κοινοβούλιο, τα λαϊκά προβλήματα του Νομού μας, όπως για παράδειγμα για τις σχολικές υποδομές, για τις ελλείψεις στις δομές Υγείας, πρόβαλε τα προβλήματα και τα αιτήματα των εργατών, των αγροτών, των κτηνοτρόφων, των αλιέων, των μικροεπαγγελματιών, των συνταξιούχων, της νέας γενιάς και έκανε πραγματική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση αλλά και βρέθηκαν οι βουλευτές του δίπλα τους σε όλους τους αγώνες που ξετυλίχτηκαν.

Οι σεισμόπληκτοι της Βρίσας, οι πυρόπληκτοι των Βατερών, οι αγρότες γνωρίζουν καλά ποιος ήταν στο πλευρό τους τις πρώτες δύσκολες μέρες μετά τον σεισμό, την πυρκαγιά και μετά τις επανειλημμένες καταστροφές σε αγροτικό και ζωικό κεφάλαιο αλλά και στη συνέχεια όταν το ΚΚΕ με Ερωτήσεις στη Βουλή ασκούσε πίεση για την επιτάχυνση της υλοποίησης μέτρων ανακούφισης και αποκατάστασης των πληγέντων.

Γι΄αυτό στις περιοδείες τους οι υποψήφιοι του νησιού μας ζήτησαν και σ΄αυτές τις εκλογές να δοθεί ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο ΚΚΕ εκλέγοντας ξανά κομμουνιστή βουλευτή ο οποίος είναι εγγύηση ότι η ψήφος τους θα μετατραπεί σε αγώνες διεκδίκησης των δίκαιων αιτημάτων τους.

Δυναμώνουμε το ΚΚΕ, εκλέγουμε ξανά Κομμουνιστή βουλευτή».

To top