Ένας Στρατηγός στο Συμβούλιο διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Ένας Στρατηγός στο Συμβούλιο διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου εξελέγη ως εξωτερικό μέλος καταλαμβάνοντας μια από τις πέντε θέσεις των εξωτερικών μελών, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης  Γιώργος Καμπούρης. Συγκεκριμένα κατά την ψηφοφορία που έγινε το βράδυ της Τετάρτης ανάμεσα σε 24 υποψηφίους,  εξελέγησαν οι: Απόστολος Αντωνακόπουλος, Καθηγητής στο University of Salford (UK), Mary Kalantzis, Καθηγήτρια στο University of Illinois (USA), Γεώργιος Καμπούρης, Αντιστράτηγος ε.α., Διοικητής του Γ. Ν. Μυτιλήνης, Χριστόφας Τουραμάνης Δουραμάνης, Καθηγητής στο University of Liverpool (UK) και Γεώργιος Χρούσος, Ομότιμος Καθηγητής ΕΚΠΑ.

Με μια μακρά πορεία στις τάξεις του Στρατού απ’ όπου το 2014  τερμάτισε την σταδιοδρομία του με το βαθμό του Αντιστράτηγου, ο κ. Καμπούρης έχει διατελέσει Εκτελεστικός Γραμματέας στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου επί θητείας Χριστιάνας Καλογήρου, ενώ σήμερα είναι διοικητής στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Ήταν ο μόνος ανάμεσα σε καθηγητές που εξελέγη  στο νέο  Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστήμιου Αιγαίου.

Εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχουν εκλεγεί οι:

Εσωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης

Εκλέχθηκαν οι:

Κοκολάκης Σπυρίδων,

Χουσιάδας Κωνσταντίνος

Παπαγεωργίου Δημήτριος

Τρούμπης Ανδρέας

Θεοδωροπούλου Ελένη,

Μαύρη Μαρία

Μέσα στο επόμενο διάστημα – μέχρι το τέλος του μήνα- τα εσωτερικά μέλη αναμένεται να εκλέξουν το νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου.Ένας Στρατηγός στο Συμβούλιο διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

To top