Επίσκεψη του Δομήνικου Χρυσίδη, συνεπικεφαλή του «Πράσινο και Μωβ» στη Λέσβο

Επίσκεψη του Δομήνικου Χρυσίδη, συνεπικεφαλή του «Πράσινο και Μωβ» στη Λέσβο

Επίσκεψη στη Λέσβο θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 13 Ιουνίου ο Δομήνικος Χρυσίδης, συνεπικεφαλής της εκλογικής συνεργασίας «Πράσινο & Μωβ». Κατά την επίσκεψή του στη Λέσβο ο Δομήνικος Χρυσίδης, συνοδεία τοπικών μελών της εκλογικής συνεργασίας «Πράσινο & Μωβ», θα επισκεφθεί τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Βορειο-ανατολικού Αιγαίου, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπως και πολίτες-φορείς και αυτοδιοικητικούς του νησιού.

Το Πράσινο & Μωβ στοχεύει να προωθήσει στη Βουλή και στην κοινωνία σύγχρονες, οικολογικές απαντήσεις με αλληλεγγύη και σεβασμό στον Άνθρωπο, στη Φύση και στα Ζώα. Μια δίκαιη, βιώσιμη, δυναμική οικονομία για όλες και όλους. Στοχεύει να στηρίξει ενεργά και σταθερά τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος, του κλίματος και της φύσης, την κοινωνική δικαιοσύνη και συνοχή, το κράτος δικαίου και τη διαφάνεια, καθώς και την ισότητα, σε μια πράσινη και ομόσπονδη Ευρώπη αξιών και δικαιοσύνης.

Το Πράσινο & Μωβ έχει την επίσημη υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, του Ευρωπαϊκού Κόμματος Βολτ, του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Πειρατών καθώς και των Ευρωβουλευτών της Ομάδας Πράσινοι/ΕFA.

Συνεπικεφαλής της Συμμαχίας Πράσινο & Μωβ είναι οι Δομήνικος Χρυσίδης (επιστήμονας κοινωνικής πολιτικής, που ειδικεύεται σε θέματα αξιολόγησης δημόσιων πολιτικών, διεθνούς ανάπτυξης και βιωσιμότητας), Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Α’ Θεσσαλονίκης και Βασιλική Γραμματικογιάννη (δημοσιογράφος, που ειδικεύεται σε περιβαλλοντικά θέματα), Επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Εύβοια σε μια κίνηση μεγάλου συμβολισμού που τονίζει τη σημασία που δίνουμε στην αναγέννηση της περιοχής που αφέθηκε να καταστραφεί από την πυρκαγιά.

Το πρόγραμμα του Πράσινο & Μωβ βρίσκεται εδώ: https://prasinomov.gr/programma/

To top