Περιοδεία του Χαράλαμπου Αθανασίου σε Ερμού, Μόρια, Αφάλωνα, Παναγιούδα, Πάμφιλα, Συνεδρίαση ΔΕΕΠ και σύσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο

Περιοδεία του Χαράλαμπου Αθανασίου σε Ερμού, Μόρια, Αφάλωνα, Παναγιούδα, Πάμφιλα, Συνεδρίαση ΔΕΕΠ και σύσκεψη στο Λιμενικό Ταμείο

Πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και περιοδειών συμπεριλάμβανε η χθεσινή ημέρα Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023 του υποψήφιου βουλευτή νομού Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου.
Το πρωί της Πέμπτης παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Λέσβου. Εκεί, παρουσία του προέδρου, των μελών και των συνυποψήφιων Βουλευτών της κας Βατή Αφροδίτης και του κ Χατζηκομνηνού Αριστείδη αποφασίστηκε το πρόγραμμα των επόμενων ημερών και υπογραμμίστηκε η σημαντικότητα των εκλογών της 25ης Ιουνίου καθώς και η εγρήγορση όλων που θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να έρθει η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης όλοι μαζί περιόδευσαν στην κεντρική αγορά Μυτιλήνης (Ερμού) συνομιλώντας με τους καταστηματάρχες και τους πολίτες.
Το μεσημέρι ο κ Αθανασίου μετέβη στο Λιμάνι Μυτιλήνης και πιο συγκεκριμένα στην πλευρά που ελλιμενίζονται τα πλοία που έρχονται από την Τουρκία και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις δυσλειτουργίες του χώρου. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ Κώστας Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων κ Παναγιώτης Χατζηκυριάκος, ο Λιμενάρχης Μυτιλήνης κ Σωτήριος Χονδρόπουλος και η διευθύντρια του Τελωνείου Κατερίνα Ζαχαριάδου και όλοι μαζί, ιεράρχησαν τις προτεραιότητες με στόχο τη βελτίωση της οργάνωσης και της εικόνας για τους επισκέπτες. Η συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκε με σύσκεψη που ακολούθησε στα γραφεία του Λιμενικού ταμείου όπου ο κ Αθανασίου άκουσε αναλυτικότερα τις προτάσεις των παρευρισκόμενων και πρότεινε λύσεις. Ειδικότερα αποφασίστηκε η απομάκρυνση όλων των κατασχεμένων οχημάτων από τον χώρο του λιμανιού.
Τέλος, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα χωριά Μόρια, Αφάλωνα, Παναγιούδα και Πάμφιλα από μέλη της ΔΕΕΠ και κομματικά στελέχη της περιοχής και συνομίλησε με τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες αλλά και τοπικούς συλλόγους.

 

To top