Μ. Κομνηνάκα: «Οι κάτοικοι των Βασιλικών είναι ήδη νικητές»

Μ. Κομνηνάκα: «Οι κάτοικοι των Βασιλικών είναι ήδη νικητές»

Την συμπαράσταση της εκφράζει, μέσω ανακοίνωσης η υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα, στους κατοίκους των Βασιλικών που διαμαρτυρήθηκαν το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια για την εγκατάσταση κεραίας από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στο χωριό τους, ενώ οι ίδιοι οι κάτοικοι κατέθεσαν και ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της κας Κομνηνάκα: «Οι κάτοικοι των Βασιλικών είναι ήδη νικητές, και θα επιβάλλουν το δίκιο τους. Τα χωριά χρειάζονται αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση, όπως οι κεραίες κινητής σε απόσταση αναπνοής από τους κατοίκους. Χρειάζονται υγειονομικούς και όχι υγειονομικές βόμβες, όπως εύστοχα σημείωσε το Εργατικό Κέντρο που συμπαραστάθηκε στην κινητοποίηση. Χαιρετίζω τη μεγάλη κινητοποίησή τους, μαζί με τους κατοίκους από το Βουναράκι, που αντιμετώπιζαν αντίστοιχο ζήτημα. Το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι δίπλα τους. Η επανεκλογή κομμουνιστή βουλευτή στις 25 Ιούνη, είναι όρος για ακόμη περισσότερες νίκες, για να έρχονται αυτά τα ζητήματα στη Βουλή, για να μπει φρένο στην πολιτική υποβάθμισης της ζωής των κατοίκων, που υλοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις, και θα συνεχίσει η επόμενη.

Η θέση των βουλευτών του ΚΚΕ είναι μαζί με το λαό μπροστά σε αυτούς τους αγώνες, όπως ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Γιάννης Ζαφειρίου και Νίκη Τσιριγώτη στο πλευρό των κατοίκων των Βασιλικών όπως θα ήμουν βέβαια και εγώ αν δεν χρειαζόταν να λείψω για λίγες μέρες λόγω των αναγκών της λοχείας».

To top