Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου «ΙΑΣΩ» Γ. Σταματίου στηρίζει Ιάσονα Πιπίνη

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου «ΙΑΣΩ» Γ. Σταματίου στηρίζει Ιάσονα Πιπίνη

Τη στήριξή του στον υποψήφιο βουλευτή του νομού Λέσβου κ. Ιάσονα Πιπίνη εξέφρασε δημόσια και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου «ΙΑΣΩ» Δρ. κ. Γιώργος Σταματίου.«Ταυτίζονται οι απόψεις μου με του κ. Ιάσονα Πιπίνη. Η βούληση μου πάντοτε ήταν να υπάρχει ανανέωση στο πολιτικό σκηνικό της Λέσβου. Προσδοκώ στην ανάπτυξη του νομού και στην ανανέωση με νέα πρόσωπα που θα υπηρετήσουν τη Λέσβο», τονίζει ο κ. Σταματίου.

Ο κ. Σταματίου, που κατάγεται από τη Λέσβο, είναι από τους βασικούς θεμελιωτές του Ομίλου «ΙΑΣΩ», ενός από τους κορυφαίους ιατρικούς ομίλους στην Ελλάδα. Μετά τη συνάντηση του με τον κ. Ιάσονα Πιπίνη ο «ισχυρός άνδρας» του «ΙΑΣΩ» αναφέρθηκε με θερμά λόγια για τον στενό συνεργάτη του Πρωθυπουργού. «Ταυτίζονται οι απόψεις μου με του κ. Ιάσονα Πιπίνη. Η βούληση μου πάντοτε ήταν να υπάρχει ανανέωση στο πολιτικό σκηνικό της Λέσβου. Προσδοκώ στην ανάπτυξη του νομού και στην ανανέωση με νέα πρόσωπα που θα υπηρετήσουν τη Λέσβο», τονίζει ο κ. Σταματίου.

Ο κ. Ιάσων Πιπίνης, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Σταματίου για την στήριξη του. «Ο κ. Γιώργος Σταματίου, πρόεδρος του Δ.Σ. του Ομίλου «ΙΑΣΩ», που το οραματίστηκε και είναι από τους θεμελιωτές του, γνωστός μαιευτήρας – γυναικολόγος, είναι ένας άνθρωπος από τη Λέσβο, με σημαντική πολιτική και επαγγελματική πορεία και προσφορά, που εκφράζει συχνά την αγάπη του για τη γενέτειρα του τη Λέσβο, την οποία μάλιστα έχει στηρίξει με διάφορους τρόπους. Τον ευχαριστώ θερμά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου», αναφέρει ο κ. Πιπίνης.

Η στήριξη του κ. Σταματίου, έρχεται μετά από τη δημόσια στήριξη στην υποψηφιότητα του κ. Ιάσονα Πιπίνη από τον πρώην βουλευτή κ. Παύλο Βογιατζή και τον Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης Εισαγγελέων κ. Βασίλη Μαρκή.

 

To top