Και επίσημα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο Άρης Χατζηκομνηνός

Και επίσημα υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ ο Άρης Χατζηκομνηνός

Την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ανακοίνωσε και επίσημα σήμερα Τετάρτη σε ανάρτησή του ο  σημερινός Εκτελεστικός Γραμματέας του Δήμου Δυτικής Λέσβου, πρώην Αντιπεριφερειάρχης και πρώην Δήμαρχος Μυτιλήνης, Άρης Χατζηκομνηνός.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη, κατεβαίνω στις βουλευτικές εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην εκλογική περιφέρεια Λέσβου- Λήμνου-Αγ.Ευστρατίου.
Μια περιφέρεια ζωής για μένα, αφού εδώ γεννήθηκα, μεγάλωσα, δούλεψα και έκανα οικογένεια, εδώ κατοικούν και εργάζονται τα παιδιά μου. Αυτόν τον τόπο έχω υπηρετήσει και υπηρετώ τα τελευταία τριάντα χρόνια μέσα από την αυτοδιοίκηση, ως Δήμαρχος Μυτιλήνης, Αντιπεριφερειάρχης Λέσβου και περιφερειακός σύμβουλος, καθώς και από άλλες διοικητικές θέσεις ευθύνης, όπως εκείνης του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης “Βοστάνειο”.
Από την πορεία μου αυτή απέκτησα εμπειρίες ζωής, διδάχτηκα, είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους απλούς και αυθεντικούς από κάθε γωνιά του τόπου μου, να αφουγκραστώ τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και να τα κατανοήσω, προτείνοντας λύσεις και υλοποιώντας μέτρα ικανά και ανάλογα του εκάστοτε θεσμικού μου ρόλου, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ακριτών συμπολιτών μου.
Παρέμεινα ενεργός πολίτης, δίνοντας τους προσωπικούς μου αγώνες για τα ακριτικά νησιά μας μαζί με τους συμπολίτες μου σε καιρούς κρίσιμους, προσβλέποντας αποκλειστικά στο συμφέρον του τόπου μας, έντιμα και υπεύθυνα, με φωνή ανεξάρτητη και ασυμβίβαστη, όταν το επέβαλαν οι συνθήκες.
Δεσμεύομαι δε ότι με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσω, και αυτή την πολιτική θα υπερασπίζομαι για τον τόσο ευλογημένο, αλλά και αδικημένο αυτόν τόπο.
Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία».

Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Λέσβου της ΝΔ αναμένεται  πάντως αύριο Πέμπτή ή την Παρασκευή.

To top