Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Γ.Μήλιος σχολίασε τις υποψηφιότητες

Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Γ.Μήλιος σχολίασε τις υποψηφιότητες

Το ψηφοδέλτιο της Λέσβου για τις βουλευτικές εκλογές, όπως και όλων των νομών της χώρας, παρουσιάστηκε την Κυριακή κατά τη συνεδρίαση της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στο Divani Caravel. Εκτός από τα δυο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος τη Βάσω Χοχλακα και τον Γιώργο Πετρέλλη, υποψήφιοι θα είναι επίσης πρώην Δημαρχος Πλωμαρίου, δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Μαμάκος και ο πρώην δήμαρχος Πολιχνίτου, γιατρός Παναγιώτης Παρασκευαίδης. Το ψηφοδέλτιο συμπληρώνει από τη Λήμνο η Μάγδα Τούφου.
Δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν τον πρώην Υπουργό Νίκο Σηφουνάκη να είναι ξανά υποψήφιος. Εκτός ψηφοδελτίου έμειναν Παναγιώτης Ζαφειρίου και Κώστας Κατσαρός που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι.

Ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Μήλιος μιλώντας στον Αίολο αναφέρθηκε στο ψηφοδέλτιο τονίζοντας ότι στόχος ήταν η


ανανέωση με νέα πρόσωπα, ενώ σχολίασε και την απουσία από το ψηφοδέλτιο του πρώην Υπουργού Νίκου Σηφουνάκη ο οποίος είχε προταθεί από τη Ν.Ε για να συμμετάσχει στις βουλευτικές εκλογές.

To top