Εκδηλώσεις με.. παλιά Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην αγορά της Μυτιλήνης

Εκδηλώσεις με.. παλιά Χριστουγεννιάτικα έθιμα στην αγορά της Μυτιλήνης

Εκδηλώσεις με θέμα τα παλιά Χριστουγεννιάτικα έθιμα πρόκειται να πραγματοποιηθούν ενόψει των εορτών στην αγορά της Μυτιλήνης, όπως αποφασίστηκε στα πλαίσια της συνάντησης που είχαν την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης με τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Παράλληλα, στην συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και ενέργειες που αφορούν στο σχεδιασμό εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια της φετινής εορταστικής περιόδου με σκοπό την τόνωση της διάθεσης όλων και κατ επέκταση της κίνησης στα καταστήματα, ειδικά μετά την τεράστια επιτυχία της Λευκής Νύχτας που έδειξε πόσο έχουμε ανάγκη από ανάλογες διοργανώσεις.

Ο Περιφερειάρχης κ Μουτζούρης καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ Αντωνέλλη ανταποκρίθηκαν θετικά και πρότειναν στα μέλη του Δ.Σ να διοργανώσουν εορταστικές εκδηλώσεις με θέμα τα Παλιά Χριστουγεννιάτικα Έθιμα χρηματοδοτώντας το σύλλογο για το σκοπό αυτό.

Ο Πρόεδρος κ Γιάννης Μουτζούρης και τα μέλη του Δ.Σ αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση και δεσμεύτηκαν να ξεκινήσουν άμεσα τις προετοιμασίες για την υλοποίηση.

To top