Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για τρείς περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες στη Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκαν, τρείς περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών, δυο εκ των οποίων είχαν γίνει και μια σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το προηγούμενο διήμερο σε οικίες στη Μυτιλήνη. Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες 23 Νοεμβρίου στη Μυτιλήνη, δύο ανήλικοι ημεδαποί και ταυτοποιήθηκε ένα ακόμη άτομο-ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομία μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι, πρώτες πρωινές ώρες χθες 23 Νοεμβρίου, οι ανήλικοι συλληφθέντες μπήκαν σε οικία στην παραπάνω περιοχή από ανασφάλιστη είσοδο με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να κατορθώσουν να αφαιρέσουν κάτι.

Από την περαιτέρω έρευνα διακριβώθηκε ότι, οι δύο συλληφθέντες και η ταυτοποιηθείσα ημεδαπή, ενεργώντας από κοινού και με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση, ενέχονται σε δύο ακόμη περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών σε οικίες απ’ όπου αφαίρεσαν, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές και εργαλεία.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε και σε βάρος γονέων των ανηλίκων δραστών, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και κατασχέθηκε, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

To top