Εκδήλωση για την στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»

Εκδήλωση για την στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου- Αντιπεριφέρεια Πολιτισμού και η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου διοργανώνουν Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την στήριξη του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» Λέσβου,  την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 στις 20.30 στην Πλατεία Σαπφούς.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν Μουσικά  οι Anima & οι ΕΦΑΠΑΞ. Συμμετέχουν επίσης ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Μυτιλήνης “Αρίων” και η Σχολή Χορού “Danza Pasion”.΄

Είσοδος Ελεύθερη για όλους

Οι συντελεστές όλων των δρώμενων θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς για την στήριξη του νεοσύστατου Συλλόγου.

Η στήριξη του Συλλόγου Γονέων “ΦΛΟΓΑ” αποτελεί μια πρωτοβουλία που είναι απόλυτα σημαντική και απαραίτητη και για την Λέσβο.  Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ» ιδρύθηκε το 1982 στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού από γονείς παιδιών με καρκίνο, γιατρούς, νοσηλευτές και ψυχολόγους του ογκολογικού τμήματος. Αποστολή του Συλλόγου είναι να συμπαραστέκεται στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και στις οικογένειές τους, να αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους και να στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους. Στόχοι του σωματείου αποτελούν η διαμόρφωση θεσμικού πλαισίου που διέπει την νοσηλεία του παιδιού, εκπαίδευση παιδιάτρων στα ογκολογικά τμήματα, φροντίδα εφήβων στα παιδιατρικά νοσοκομεία, ψυχολογική στήριξη των οικογενειών, σαφής και ειλικρινής ενημέρωση του γονέα, κοινωνική φροντίδα και ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον παιδιατρικό καρκίνο.

To top