Άνοιξε τις πύλες του το «Panda for my baby spa» στην προκυμαία Μυτιλήνης

Άνοιξε τις πύλες του το «Panda for my baby spa» στην προκυμαία Μυτιλήνης

Ένας χώρος όπου η χαλάρωση και η ευεξία συναντά την προσιτή πολυτέλεια, άνοιξε τις πύλες του στην καρδιά της Μυτιλήνης, προσφέροντας μια νέα πρόταση για τα μωρά μαμάδες και μεγαλύτερα κορίτσια . Το «Panda for my baby spa» της Άννας Μούκα είναι ένας χώρος αγάπης και φροντίδας όπου από τους πρώτους μήνες το μωρό έρχεται σε επαφή με τις ευεργετικές ιδιότητες του spa, ενώ η μητέρα μπορεί ν´ απολαύσει στιγμές χαλάρωσης μαζί με το μωρό της. Αλλά και να απολαύσει και άλλες υπηρεσίες όπως γιόγκα, πιλάτες . Ακόμη μέσα από το πρόγραμμα «Messy hands και tiny feet big steps» τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τη δημιουργικότητα την φαντασία και πάνω από όλα έχουν την απόλυτη ενθάρρυνση και υποστήριξη στα πρώτα τους βήματα.

Οι χώροι είναι διακοσμημένοι με λεπτό γούστο σε μινιμαλ διάθεση καθώς και με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.

Στο πρώην «Marush» στο κεντρικότερο σημείο της προκυμαίας, διαθέτει δυο πισίνες, μια για πολύ μικρά μωρά από 40 ημερών μέχρι 2 ετών και μια δεύτερη μεγαλύτερη  από 10 μηνών μέχρι μεγαλύτερα παιδιά και γονείς.


Εξειδικευμένο προσωπικό σας περιμένει για να παρέχει τις υπηρεσίες τους.

Εκεί μπορούν να οργανώνονται  και party spa  για κορίτσια όπου μαζί με τις φίλες τους μπορούν να χαρούν τις περιποιήσεις του spa σε ένα διαφορετικό πάρτυ που σίγουρα θα τις ενθουσιάσει, καθώς επίσης γιογκα και πιλάτες για βρέφη, εγκυμονούσες και μαμάδες ,αλλά και aerial.

Την Παρασκευή το βράδυ έγιναν τα εγκαίνια του νέου χώρου που υπόσχεται να προσφέρει κάτι που όλοι έχουμε ανάγκη , ένα διάλειμμα χαλάρωσης και φροντίδας, ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

To top