Επίσκεψη Περιφερειάρχη στα νέα γραφεία της Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στα νέα γραφεία της Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου

Τα νέα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκε την Παρασκευή το πρωί ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης παρουσία Αντιπεριφερειαρχων  και συνεργατών του.

Ο κ. Μουτζούης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους εργαζομένους, χαράζοντας παράλληλα  τους στόχους και την κατεύθυνση λειτουργίας της Εταιρίας.

« Με χαρά επισκέπτομαι σήμερα τα νέα γραφεία της Αναπτυξιακής Βορείου Αιγαίου η οποία αποκτά το δικό της «σπίτι».  Οι Αναπτυξιακές αποτελούν εργαλεία για κάθε Δημόσιο Φορέα, απλοποιώντας τις  δαιδαλώδεις διαδικασίες  του δημοσίου. Ωστόσο αυτό έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να λειτουργήσει και αρνητικά. Τα παραδείγματα που έχουμε είναι πολλά άλλωστε. Για αυτό το λόγο ήμουν διστακτικός στην λειτουργία μιας Αναπτυξιακής και για αυτό θα πάμε με μικρά σταθερά αλλά σίγουρα  βήματα, ώστε να διασφαλίσουμε την εύρυθμη από κάθε πλευρά λειτουργία της. Ως Περιφέρεια θα στηρίξουμε την Αναπτυξιακή, με συνεχή παρακολούθηση των πεπραγμένων της».

Τα γραφεία της Αναπτυξιακής βρίσκονται επί τους οδού Ναυμάχου Παπανικολή 22, Μυτιλήνη, τηλ.: 2251054519, e-mail: anaptyxiakivoreioaigaio@gmail.com

 

To top