Συνάντηση Bέρρου με την Ένωση Δικυκλιστών Λέσβου

Συνάντηση Bέρρου με την Ένωση Δικυκλιστών Λέσβου

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος, πραγματοποίησε συνάντηση με τα μέλη της Ένωσης Δικυκλιστών Λέσβου (ΕΔΙΛ).

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΕΔΙΛ, Κώστας Τρίκος, ο Αντώνης Πρίμος, καθώς και τα μέλη της Ένωσης, Μακρόπουλος και Λιόλιος, ενώ παρών ήταν και ο Πρόεδρος της κοινότητας Καλλονής, Δημήτρης Χαλκιώτης.

Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η συνεργασία του Δήμου με την Ένωση και η υποστήριξη που μπορεί να προσφέρει, ιδίως σε ό,τι αφορά τη δημιουργία χώρου για την οργάνωση αγώνων. Συζητήθηκε η προοπτική παραχώρησης ενός χώρου στην περιοχή «Ζίγρα», έξω από την Καλλονή, με στόχο τη δημιουργία πίστας φιλοξενίας που θα μπορεί να υποστηρίξει αγώνες μέχρι και πρώτης κατηγορίας.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί σημαντικό βήμα για την προώθηση των δικυκλιστικών δραστηριοτήτων στο νησί και αναμένεται να συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην περιοχή. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την υποστήριξή του για την πρόταση, τονίζοντας την ανάγκη για την ανάπτυξη υποδομών που θα ενισχύσουν την τοπική κοινότητα και θα προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες.

Οι συμμετέχοντες συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την υλοποίηση του έργου. Η Ένωση Δικυκλιστών Λέσβου εκφράζει την αισιοδοξία της για την προοπτική δημιουργίας της πίστας, που θα προσφέρει στους αναβάτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε οργανωμένους αγώνες και να προωθήσουν το άθλημα στη Λέσβο.

 

To top