Γιώργος Αλάνης για την περιπέτεια της υγείας του: «Το αιμοδυναμικό εργαστήριο σώζει ζωές»

Γιώργος Αλάνης για την περιπέτεια της υγείας του: «Το αιμοδυναμικό εργαστήριο σώζει ζωές»
Ο Αντιδήμαρχος υποδομών και έργων  Δυτικής Λέσβου, Γιώργος Αλάνης σε ανάρτησή του αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας του, η οποία μάλιστα συνέπεσε με τα γενέθλιά του και ευχαρίστησε το προσωπικό του Αιμοδυναμικού εργαστηρίου και ιδιαίτερα τον επεμβατικό καρδιολόγο Αναστάσιο Μίλκα υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του αιμοδυναμικού σώζει κυριολεκτικά ζωές.
Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:
«Μετά την περιπέτεια της υγείας μου που συνέπεσε με τα γενέθλια μου, θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλες και όλους εσάς για τις άπειρες ευχές αγάπης και συμπαράστασης, τόσο για χρόνια πολλά όσο και για περαστικά!!!!!
Ιδιαιτέρως θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα των γιατρών και νοσηλευτών του Αιμοδυναμικού τμήματος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης που με επικεφαλής τον επεμβατικό καρδιολόγο Αντιπλοίαρχο του Πολεμικού Ναυτικού Milkas Anastasios αντιμετώπισαν την περίπτωση μου με άριστο τρόπο ώστε να γυρίσω στο σπίτι μου γερός και δυνατός!!!!!
Στο σημείο αυτό θέλω να συγχαρώ την Διοίκηση του Νοσοκομείου για την δημιουργία του Αιμοδυναμικού τμήματος που είναι υψίστης σημασίας για το ακριτικό νησί μας γιατί απλά ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!!!!
Επίσης να ευχαριστήσω τους γιατρούς και νοσηλευτές του ΚΥ Πολιχνίτου για την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών!!!!
Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά και εύχομαι σε σας και τις οικογένειές σας ΥΓΕΙΑ!!!!!!!»
To top