Το Ούζο Σαμαρά ευχαριστεί με ένα video τους επισκέπτες στο Ouzo Fest 2024

Το Ούζο Σαμαρά ευχαριστεί με ένα video τους επισκέπτες στο Ouzo Fest 2024

Το OUZOFEST 2024 ολοκληρώθηκε. Η μεγάλη γιορτή των ποτοποιών της Λέσβου στην γενέτειρα του ούζου έφτασε στο τέλος της. Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στις φετινές εκδηλώσεις.

Την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων στην Μυτιλήνη, πέρα από τα γνωστά και καταξιωμένα ούζα ΜΠΛΕ, ΚΟΚΚΙΝΟ & ΧΩΡΙΣ, παρουσίασε και ένα δροσερό cocktail με βάση το ούζο ΧΩΡΙΣ και χυμό βύσσινο. Ένα ευχάριστο, χαμηλόβαθμο σε αλκοόλ cocktail που ενθουσίασε όλο το κοινό και άφησε άριστες εντυπώσεις!
Η ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΑΒΕΕ ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες του OUZOFEST και ιδιαιτέρως τους ανθρώπους που τίμησαν με την παρουσία τους και για τα καλά λόγια τους την εταιρεία και το ούζο ΣΑΜΑΡΑ.
Επίσης, ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους ποτοποιούς για την άρτια συνδιοργάνωση και συνεργασία με την δέσμευση του χρόνου να πραγματοποιηθούν ακόμη καλύτερες εκδηλώσεις.
Στο video που ακολουθεί, παρουσιάζονται στιγμιότυπα από την εκδήλωση της Μυτιλήνης με ανθρώπους κάθε ηλικίας να διασκεδάζουν και να περνάνε ευχάριστες στιγμές παρέα με ούζο Μυτιλήνης ΣΑΜΑΡΑ!

 

To top