Συνάντηση Παναγιώτη Παρασκευαΐδη με Πυροσβέστες για τα προβλήματα του Σώματος

Συνάντηση Παναγιώτη Παρασκευαΐδη με Πυροσβέστες για τα προβλήματα του Σώματος

Συνάντηση εργασίας με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Παρασκευαΐδης.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ετέθη το τεράστιο πρόβλημα της υποστελέχωσης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, η ανάγκη γενναίου προγράμματος προσλήψεων μονίμων Πυροσβεστών, η τεράστια καταπόνηση του ανθρώπινου δυναμικού σε δύσκολες επιχειρησιακές συνθήκες, σε συνδυασμό με τις συνθήκες συνεχούς και εκτεταμένης επιφυλακής και υπερεργασίας, χωρίς αντίστοιχες οικονομικές απολαβές καθώς και η ελαστικοποίηση των εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Ο Βουλευτής, έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, επεσήμανε τη σπουδαιότητα του έργου τους στη πρόληψη και καταστολή των πυρκαγιών και υποσχέθηκε την προώθηση των σοβαρότατων προβλημάτων τους, στους αρμόδιους Υπουργούς, στα πλαίσια των διαδικασιών του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ζητώντας την επίλυση τους.

To top