Μπουρνούς: «Να υπερψηφιστεί και από τη ΝΔ η άρση ασυλίας Αυγενάκη όταν έρθει στη Βουλή»

Μπουρνούς: «Να υπερψηφιστεί και από τη ΝΔ η άρση ασυλίας Αυγενάκη όταν έρθει στη Βουλή»

Τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία με τη διαγραφή Αυγενάκη, τις αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το κλείσιμο της καθημερινής έκδοσης της «Αυγής» και τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη νέου Προέδρου, σχολίασε μιλώντας στον «Αίολο» ο τέως βουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς.

Ο κ. Μπουρνούς  αφού καταδίκασε το περιστατικό της βίας απέναντι στον υπάλληλο αεροδρομίου,τονίζει ότι η διαγραφή από την Κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ πρέπει να είναι μόνο το πρώτο βήμα και θα πρέπει η ΝΔ να υπερψηφίσει και την πρόταση για άρση ασυλίας του όταν το θέμα φθάσει στη Βουλή.

Σχολιάζοντας  τις δηλώσεις του Στεφάνου Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος» η οποία όπως τόνισε αφορούσε τη ΝΔ που παρά το τεράστιο χρέος έκανε τη ακριβότερη καμπάνια στις ευρωκλογές, πρότεινε δε να γίνει έλεγχος στα οικονομικά των κομμάτων από κοινό ορκωτό λογιστή, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Δημάρχου Αθηναίων και υποψήφιου για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα, τονίζοντας ότι ο προοδευτικός χώρος τον στήριξε για να είναι Δήμαρχος Αθηναίων και όχι για να αποτελέσει η εκλογή του σκαλοπάτι για άλλες πολιτικές βλέψεις του.

To top