Διεγράφη ο Λευτέρης Αυγενάκης από τη ΝΔ

Διεγράφη ο Λευτέρης Αυγενάκης από τη ΝΔ

Εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας πλέον ο Λευτέρης Αυγενάκης, μετά τον σάλο και τις σοβαρότατες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το περιστατικό χειροδικίας σε βάρος υπαλλήλου εταιρείας στο «Ελ. Βενιζέλος».

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε νωρίτερα παραπέμψει τον κ. Αυγενάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Ν.Δ. με αίτημα τη διαγραφή του.

Κρατά την έδρα του
Με ανάρτηση του στο Χ [Twitter] ο κ. Αυγενάκης γνωστοποιεί την απόφαση του να κρατήσει την έδρα, χαρακτηρίζοντας “απόλυτα σεβαστή” την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή του απο την Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρώην υπουργός σε δήλωσή του αναφέρει:

«Η απόφαση του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την διαγραφή μου απο την Κ.Ο. του Κόμματός μας είναι απόλυτα σεβαστή.

Έδωσα εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν και ζήτησα δημοσίως συγγνώμη. Ήμουν και παραμένω Βουλευτής του νομού Ηρακλείου και θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Κρήτης με το ίδιο πάθος. Ανήκω στη Νεα Δημοκρατία και θα συνεχίσω να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη και την κυβέρνησή μας.»

To top