Αθανασίου και Μουτζούρης μαζί στην ομιλία Σαμάρα και Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο

Αθανασίου και Μουτζούρης μαζί στην ομιλία Σαμάρα και Καραμανλή στο Πολεμικό Μουσείο

Κάθε άλλο παρά τυχαία ή κοινωνική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του βουλευτή Λέσβου, τέως Υπουργού Χαράλαμπου Αθανασίου μαζί με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη στην ομιλία των τέως Πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή κατά την παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη  Κοττακη στο Πολεμικό Μουσείο. Οι ομιλίες των δυο τέως Πρωθυπουργών έχουν βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και δημιουργούν αναταράξεις στο Μαξίμου καθώς εξέφρασαν τη διαφωνία για την πολιτική της κυβέρνησης για την «στροφή προς το κέντρο». Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για την ανάγκη να γίνει στροφή προς δεξιά φέρνοντας ως παράδειγμα τις πολιτικές εξελίξεις στην Ευρώπη. Η κριτική του εστιάστηκε στο νόμο για το γάμο  των ομόφυλων ζευγαριών, ενώ εξαπέλυσε πυρά και για το ζήτημα  της ακρίβειας  αλλά και για την εξωτερική πολιτική.
Μπορεί Χαράλαμπος Αθανασίου και Κώστας Μουτζούρης να έχουν κατά καιρούς ζητήματα να τους χωρίζουν, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή τους ενώνει – για διαφορετικούς λόγους ο καθένας- η  διαφωνία με κάποιες  κυβερνητικές επιλογές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη  φωτογραφία ανήρτησε ο Περιφερειάρχης θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία  της παρουσίας του εκεί .

To top