Λαμπρή τελετή για την αποφοίτηση των μαθητών του ΓΕΛ ΚΑλλονής και τιμητικοί έπαινοι σε απόφοιτους

Λαμπρή τελετή για την αποφοίτηση των μαθητών του ΓΕΛ ΚΑλλονής και τιμητικοί έπαινοι σε απόφοιτους

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό θέατρο Καλλονής η τελετή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Καλλονής – Ιγνάτιος Αγαλλιανός.

Στους μαθητές απονεμήθηκαν οι τίτλοι απολυτηρίων τους, ενώ παράλληλα, συνδέοντας το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον, τιμήθηκαν παλιοί απόφοιτοι του σχολείου για την αξιοσημείωτη κοινωνική και επαγγελματική τους πορεία.

Η Πηνελόπη Μάντζαρη Χημικός Μηχανικός, διδάκτωρ του Ε.Μ.Π με μεγάλη και σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε εταιρείες ανάπτυξης νέων τεχνολογιών και ψηφιακού μετασχηματισμού. Απόφοιτη του 1978 από το ΓΕΛ Καλλονής.

Ο Απόστολος Βαλτάς, Φαρμακοποιός και Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου με πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση. Απόφοιτος του 1977 από το ΓΕΛ Καλλονής.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότης. Έχει τιμηθεί με δημοσιογραφικά βραβεία για τον αγώνα του εναντίον της διαφθοράς. Απόφοιτος του 1984 από το ΓΕΛ Καλλονής.

Ο Ταξιάρχης Βέρρος, πολιτικός μηχανικός και Δήμαρχος του Δήμου Δυτικής Λέσβου. Με αξιοσημείωτη επαγγελματική αλλά και αυτοδιοικητική πορεία. Απόφοιτος του 1979.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε επίσης ο εκπαιδευτικός Χαραλάμπους Χαράλαμπος, λόγω της συνταξιοδότησης του, για την συνολική του προσφορά στην Δημόσια Εκπαίδευση και ιδιαίτερα στο σχολείο της Καλλονής.

To top