Νέα δράση, νέος Δήμος: «Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για ακόμα μια φορά να υποβαθμίσει την συνεδρίαση λογοδοσίας»

Νέα δράση, νέος Δήμος: «Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για ακόμα μια φορά να υποβαθμίσει την συνεδρίαση λογοδοσίας»

Κριτική στη Δημοτική Αρχή ασκεί σε ανακοίνωση η παράταξη «νέα δράση, νέος Δήμος» με επικεφαλής τον Πανάγο Κουφέλο. Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση η Δημοτική Αρχή γνώριζε καιρό πριν, πως χθες 28 Ιουνίου ξεκινούσε το Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος και αντί να μεταθέσει την ημερομηνία της ειδικής συνεδρίασης λογοδοσίας επέλεξε να γίνει κανονικά η συνεδρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ακόμα μια φορά, η Δημοτική Αρχή του κ. Χριστόφα, με την ανοχή του ίδιου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Προβέτζα αποφάσισε να υποβαθμίσει την Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας, ενώ γνώριζαν πολύ καιρό – μιας και είναι ένας από τους υποστηρικτές του Συνεδρίου – ότι σήμερα 28-06-2024 ξεκινά το Επιστημονικό Συνέδριο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Παρά την κατάθεση αιτήματος μας για αναβολή και επαναπρογραμματισμό της σε άλλη ημέρα και ώρα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει μια τόσο σοβαρή συνεδρίαση την ίδια ημέρα, απουσία τεσσάρων μελών της παράταξης μας, μεταξύ αυτών και του επικεφαλής μας.

Προς ένδειξη διαμαρτυρίας στη στάση που υπέδειξαν η Δημοτική Αρχή και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, η παράταξη μας δεν κατέθεσε κανένα θέμα προς συζήτηση.

Άλλωστε όσα ερωτήματα έχουμε καταθέσει μέχρι σήμερα, παραμένουν αναπάντητα.

Δυστυχώς όσο και να προσπαθεί η Δημοτική Αρχή Χριστόφα να «κρύψει κάτω από το χαλί» τα προβλήματα του Δήμου, αυτά θα αποκαλύπτονται και θα πρέπει να τα αντιμετωπίζει.

To top