Περιοδεία Εργατικού Κέντρου Λέσβου στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ

Περιοδεία Εργατικού Κέντρου Λέσβου στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ

Περιοδεία πραγματοποίησε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου κλιμάκιο της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου με επικεφαλής τον Μπάμπη Ντινενή γενικό γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου και τον Νίκο Τσαγκαρέλλη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, στα γραφεία της ΔΕΥΑΛ, στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας της Τετάρτης 28 Φλεβάρη.

«Το έγκλημα στα Τέμπη δεν πρέπει να ξεχαστεί παρά τις προσπάθειες που κάνει η Κυβέρνηση για να το κουκουλώσει και να το βάλει στο αρχείο» τόνισαν τα μέλη της Διοίκησης στους εργαζόμενους, καλώντας τους στις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 11 το πρωί στην πλατεία Σαπφούς και στο πάρκο της Καλλονής αντίστοιχα.

Σημείωσαν ακόμη, πως τα μέτρα της κυβέρνησης για την ακρίβεια, αποτελούν κοροϊδία , καθώς ούτε οι τιμές των προϊόντων μειώνονται, ούτε οι μισθοί αυξάνονται και δεν πρέπει να ξεγελαστεί κανένας εργαζόμενος από τα ψευτοεπιδόματα.

Οι περιοδείες σε χώρους εργασίας θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες από τα μέλη της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου αλλά και σωματείων, για να φτάσει το απεργιακό κάλεσμα παντού.

Το Σάββατο 24 Φλεβάρη το πρωί, θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα καταστήματα της αγοράς.

To top