Το «Synthesis Estates» έκοψε την πίτα του στο «Home»

Το «Synthesis Estates» έκοψε την πίτα του στο «Home»

Σε φιλικό και ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του γραφείου « Synthesis Estates»το απόγευμα της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Home». Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τόσο συνεργάτες όσο και φίλοι, οι οποίοι απόλαυσαν τον καφέ τους και το γεύμα που ακολούθησε, ενώ στο τέλος κληρώθηκαν δώρα.

 

Το γραφείο SYNTHESIS Estates είναι μια αναπτυσσόμενη και δυναμική εταιρεία που ειδικεύεται στην παροχή κτηματομεσιτικών υπηρεσιών αλλά και υπηρεσίες πολιτικού μηχανικού.

ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών ακινήτων στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου.

Παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες σε τέσσερις τομείς:

Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες (αναζήτηση, προώθηση, πωλήσεων και ενοικιάσεων, εκτιμήσεις ακινήτων)

Τεχνικές υπηρεσίες (σχέδιο, άδειες, μελέτες, επισκευές, τακτοποιήσεις)

Ανάπτυξη, διαχείριση και συντήρηση ακινήτων

Διαχείριση περιουσίας (γραφειοκρατικές υποθέσεις, δηλώσεις Κτηματολογίου κτλ.)

Το γραφείο SYNTHESIS Estates μπορεί να αναλάβει και να διασφαλίσει την αξιόπιστη και διαφανή ολοκλήρωση κάθε επιθυμίας σας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του SYNTHESIS Estates είναι ο Κωνσταντίνος Φραγκόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός και Κτηματομεσίτης.

“Η δέσμευσή μας να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας είναι η πρώτη προτεραιότητα της εταιρείας. Όλες οι επιχειρηματικές συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη εμπιστευτικότητα και κάθε αίτημα παρακολουθείται πάντα λαμβάνοντας υπόψη το συμφέρον του πελάτη μας”, αναφέρει ο κ. Φραγκόπουλος.

Το SYNTHESIS Estates ιδρύθηκε το 2009 στην πόλη της Μυτιλήνης ως τεχνικό γραφείο, προσφέροντας υπηρεσίες κυρίως στον σχεδιασμό, την επίβλεψη και την έκδοση οικοδομικών αδειών.

Το SYNTHESIS Estates ιδρύθηκε και ανήκει στον Κώστα Φραγκόπουλο, διακεκριμένο, εγγεγραμμένο πολιτικό μηχανικό και κτηματομεσίτη. Τα ακαδημαϊκά και επαγγελματικά προσόντα του, μαζί με την εμπειρία πολλών έργων που έφερε εις πέρας με ιδιαίτερη επιτυχία, δεν απέδειξαν μόνο την ικανότητά του, αλλά αφήνουν τους πελάτες της εταιρείας πλήρως ικανοποιημένους.

Από τότε, το SYNTHESIS Estates επεκτάθηκε στον τομέα των ακινήτων που δραστηριοποιείται σε όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας. Είμαστε μέρος ενός ευρύτερου δικτύου ακινήτων και μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες real estate σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στις υπηρεσίες ανάπτυξης ακινήτων, το SYNTHESIS Estates έχει προσθέσει από τότε τις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων, συντήρησης ακινήτων για την περιοχή του Βορείου Αιγαίου.

*Φωτογραφίες : Σταμάτης Γιαννάκης | Pelagus creative web

To top