Αυτοψία Χριστόφα στο πάρκο εκδηλώσεων στην Επάνω Σκάλα

Αυτοψία Χριστόφα στο πάρκο εκδηλώσεων στην Επάνω Σκάλα

Αυτοψία στο έργο κατασκευής του πάρκου εκδηλώσεων στην Επάνω Σκάλα πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης 23 Ιανουαρίου ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού & Επιχειρηματικότητας, Νίκο Γιαννάκα, τον Προϊστάμενο και τους επιβλέποντες μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Κατά την αυτοψία, ο κ. Χριστόφας ενημερώθηκε από τα στελέχη του Δήμου και τον ανάδοχο για την εξέλιξη του έργου και συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες για την υλοποίησή του.

Το έργο του πάρκου εκδηλώσεων στην Επάνω Σκάλα είχε ενταχθεί στο προηγούμενο πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης της πόλης της Μυτιλήνης είχε συμβασιοποιηθεί με προϋπολογισμό 840.541 ευρώ και ξεκίνησε η υλοποίησή του από την προηγούμενη δημοτική αρχή, ενώ περιλαμβάνεται και στο αντίστοιχο πρόγραμμα της νέας προγραμματικής περιόδου, ως μεταφερόμενο.

Στο πλαίσιο του έργου δημιουργείται ανοιχτό αμφιθέατρο 250 θέσεων, με WC ανδρών, γυναικών και ΑμεΑ, αποθηκευτικούς χώρους και χώρους αποδυτηρίων καθώς επίσης και ειδικά διαμορφωμένος χώρος στάθμευσης 24 αυτοκινήτων εκ των οποίων οι 2 θέσεις ΑμεΑ.

To top