Συνεχίζει τις περιοδείες ο Πανάγος Κουφέλος

Συνεχίζει τις περιοδείες ο Πανάγος Κουφέλος

Σε μια σειρά σημαντικών επαφών προχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Μυτιλήνης, Πανάγος Κουφέλος, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου.

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση με την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Παράρτημα Αιγαίου). Η επίσκεψη του κατέληξε με συνάντηση στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στο Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έκανε περιοδεία στα χωριά Πέραμα, Μάρμαρο Παπάδου και Πύργοι Μεσαγρού.

Συνοδευόμενος από την εκλογική του ομάδα, ο κ. Κουφέλος επιδιώκει να συνεχίσει τον διάλογο με τους πολίτες και τους φορείς της πόλης για τη δημιουργία ενός Δήμου που αντανακλά τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πολιτών της, προωθεί τον πολιτισμό και τις τέχνες, τον τουρισμό, βελτιώνει τις σχολικές υποδομές και επενδύει σε έργα υποδομής και αστικής ανάπλασης με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών ενώ παράλληλα οδηγούν το Δήμο σε ανάπτυξη και ευημερία.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο ενημέρωσης του Συνδυασμού “Νέα Δράση, Νέος Δήμος” στο τηλέφωνο 2251045084.

Δείτε φωτογραφίες:

 

To top