Καραελευθερίου Ελευθέριος | Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Μυτιλήνης με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Καραελευθερίου Ελευθέριος | Υποψήφιος Σύμβουλος Τοπικής Κοινότητας Μυτιλήνης με τον Παναγιώτη Χριστόφα

Συχνά, ως πολίτες, αξιώνουμε να μας υπηρετούν σωστοί, τίμιοι και ικανοί άνθρωποι. Άτομα με γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες που θα μένουν πιστά στην ιδέα του «κοινού καλού». Όλοι μας έχουμε ιδέες, έχουμε άποψη και πιστεύουμε εκ του ασφαλούς ότι θα μπορούσαμε να διοικήσουμε καλύτερα.

Σήμερα βγαίνω από το δίχτυ ασφαλείας της κριτικής από τον καναπέ. Στηρίζομαι στην επιστημονική μου κατάρτιση και στη δεκαπενταετή επαγγελματική μου εμπειρία, στον τομέα της πληροφορικής. Έτσι, έμαθα να σκέφτομαι και να δουλεύω μεθοδικά και με πρόγραμμα. Γνωρίζω καλά τον τομέα της εστίασης και της αναψυχής, συνεργαζόμενος με αντίστοιχες επιτυχημένες επιχειρήσεις για περισσότερο από είκοσι χρόνια. Επίσης, ως γονιός δύο παιδιών, έχω αντιληφθεί και αντιμετωπίσει προσωπικά τις ανάγκες των γονέων και των μικρών παιδιών, ανάγκες που ο Δήμος είναι αρμόδιος να ικανοποιεί.
Αποφάσισα να εμπλακώ στα κοινά και είμαι διατεθειμένος να προσφέρω χρόνο, ιδέες, και πολλή δουλειά στην υπηρεσία του συμπολίτη μου. Η θέλησή μου αυτή προέρχεται από την ολοένα και αυξανόμενη κοινή ανάγκη να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας και από το όραμά μου να δω μια δημοτική αρχή που να λειτουργεί με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο, προς όφελος όλων μας.
Επιλέγω συνειδητά τον αγώνα στην τοπική κοινότητα Μυτιλήνης, βλέποντας ξεκάθαρα την αμεσότητα που προσφέρει και τις ευκαιρίες που δίνει για την ουσιαστική επαφή πολίτη, δήμου και δημοτικής αρχής. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, και ένα πανέμορφο νησί, βρίσκονται στο ναδίρ της ανάπτυξης και της προσέλκυσης τουριστών. Κάτι φταίει και αυτό θέλουμε να αλλάξουμε.
Μελετώντας τις αρμοδιότητες της Κοινότητας, ειδικότερα στο θέμα της εστίασης και της καθημερινότητας, διαπίστωσα ότι μπορώ να προσφέρω με την εμπειρία μου, αλλά και πόσο σοβαρή είναι η ανάγκη να αποτελέσει ο θεσμός της κοινότητας τον ενδιάμεσο μεταξύ δημότη και δημοτικής αρχής.
Εμπιστεύομαι τον Παναγιώτη Χριστόφα ως επικεφαλής μίας αυτοδιοικητικής κίνησης που θέλει να πετύχει την αλλαγή που όλοι μας επιθυμούμε.
Θα ήθελα να είμαι ένας από αυτούς που θα συμμετέχουν σε αυτό το ελπιδοφόρο, γεμάτο ενέργεια και θέληση εγχείρημα και προσβλέπω στη στήριξή σας.

To top