Συνεχίζει τα έργα η Κοινότητα Μανταμάδου

Συνεχίζει τα έργα η Κοινότητα Μανταμάδου

Η Κοινότητα Μανταμάδου συνεχίζει έργα τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά και ενισχύουν τις υποδομές και την προβολή της Κοινότητας.

Ειδικότερα :

1.Σε συνεργασία με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου υλοποιεί ακόμη ένα έργο, το γήπεδο μπάσκετ στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Μανταμάδου. Ένα γήπεδο κόσμημα, ένα γήπεδο σύγχρονο για τις αθλητικές δραστηριότητες τόσο των μαθητών-αθλητών, όσο και της νεολαίας της Κοινότητας.

2. Σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Δυτικής Λέσβου προχώρησε στη συντήρηση του Γυμνασίου – Λυκείου Μανταμάδου ( βαψίματα, επισκευή τουαλετών, αλλαγή μαρμάρων σε σημεία που είχαν καταστραφεί, μπαλκόνια,κλάδεμα δέντρωνστην αυλή, επισκευή λέβητα και καθαρισμός του αύλειου χώρου του σχολείου )

3. Σε συνεργασία με το Δήμο Δυτικής Λέσβου συνεχίζει και θα συνεχίσει τις τσιμεντοστρώσεις σε διάφορα δύσβατα σημεία της αγροτικής οδοποιίας.

4. Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 9:00πμ ξεκίνησε από την Πλατεία Σαπφούς η Σκυταλοδρομία με Λέσβιους και δρομείς από άλλα μέρη της Ελλάδος. Ο Μανταμάδος υποδέχτηκε τη σκυτάλη και τους δρομείς και είχε τη χαρά και την τιμή την σκυτάλη να τη φέρει ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Λάζαρος Δήμτσας, ο οποίος συγκινήθηκε από το πλήθος κόσμου και την παρέδωσε στον Βαρταλαμίδη Ευστράτιο, κάτοικο Μανταμάδου και αθλητή μεγάλων αποστάσεων. Τόσο στον Πρόεδρο των δρομέων όσο και στους υπολοίπους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα από την Κοινότητα Μανταμάδου , από τους Συλλόγους του χωριού και ιδιώτες επαγγελματίες.

Η Σκυταλοδρομία τερμάτισε στις 19:00μμ το απόγευμα τ5ης επόμενης μέρας στην Πλατεία Σαπφούς, αφού οι αθλητές είχαν διανύσει 320km στους δρόμους του νησιού μας.

 

To top