Π. Τσακύρης : «Είναι δύσκολο να διαχειριστούν την επιτυχία της συναυλίας»- Με νέες μηνύσεις απαντά ο Αντιδήμαρχος

Π. Τσακύρης : «Είναι δύσκολο να διαχειριστούν την επιτυχία της συναυλίας»- Με νέες μηνύσεις απαντά ο Αντιδήμαρχος

Με νέες μηνύσεις απαντά ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης μετά τη συνέντευξη τύπου την Τρίτη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηρακλή Κουντουρέλλη και του Προέδρου του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού Παναγιώτη Πιττού με νέες κατηγορίες για τη συναυλία Αργύρου. «Τους είναι δύσκολο να διαχειριστούν την επιτυχία της συναυλίας» τονίζει σε ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού ο οποίος βλέπει πίσω από τις βολές σε βάρος του, το Δήμαρχο Μυτιλήνης

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Για ακομη μια φορα σημερα αναιτια και απροκλητα εγινα στοχος διασυρμου και κατασυκοφαντησης απο το περιβαλλον του κ.Δημαρχου και συγκεκριμενα τον κ.Πιττο και τον κ.Κουντουρελλη με ηθικο αυτουργο τον πρωτο σε συνεντευξη τυπου που εδωσαν με επικεντρο το προσωπο μου.
Η εμμονη τους , τους εχει τυφλωσει τοσο που δεν αντιλαμβανονται σε τι ηθικα και ποινικα ολισθηματα προβαινουν σε σημειο που οιοσδηποτε εχεφρων ανθρωπος να αναρωτιεται….
Οπως επι παραδειγματι εκτελεστικος Γραμματεας του Δημου να δινει συνετευξη τυπου, υπο τυπου Δικαστου εναντιον Αντιδημαρχου και να απαγγελει κατηγοριες κατα πως εκεινος νομιζει….
Καθοσον οι πολιτες εχουν σοβαροτερα προβληματα να τους απασχολουν αυτη την ωρα και την εποχη , η απαντηση μου αποτυπωνεται στη μηνυση που τους καταθετω για τα αδικηματα της δυσφημισης, της συκοφαντικης δυσφημισης δι εργω και δια αποκρυψης στοιχειων και δημοσιων εγγραφων.
Γνωριζω πως ειναι δυσκολο να διαχειριστουν την επιτυχια της προσφατης συναυλιας και το γεγονος πως εκτεθηκαν στον κοσμο ανεπανορθωτα και δυσφημισαν με τις ενεργειες τους τον τοπο μας.
Αντιθετως προσπαθουν με ασυστολα ψευδη να χαρακτηρισουν σκανδαλο τη συνταγη αυτηςτης επιτυχιας.
Ομως δε θα επιτρεψω σε ΚΑΝΕΝΑΝ
τη σπιλωση της τιμης και της υποληψης μου ως ανθρωπου , ως επιστημονα ως οικογενειαρχη και ως αιρετου.
Οσο θα συνεχιζουν να συκοφαντουν κατ’ εξακολουθηση θα αυξανονται και οι δικογραφιες εις βαρος τους και δεν προκειται να ΥΠΟΧΩΡΗΣΩ επ ουδενι.

Η προεκλογικη περιοδος δε δικαιολογει τον ηθικο κανιβαλισμο επ’ ΟΥΔΕΝΟΣ κυριοι.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Δ. ΤΣΑΚΥΡΗΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ παρ ‘ Αρειω Παγω.
Αντιδημαρχος Πολιτισμου του Δημου Μυτιληνης

To top