Περιφέρεια: Μελέτης πυρασφάλειας για το Μιχαλέλειο και εκμίσθωση χώρου για τις κεραίες αναμετάδοσης καναλιών

Περιφέρεια: Μελέτης πυρασφάλειας για το Μιχαλέλειο και εκμίσθωση χώρου για τις κεραίες αναμετάδοσης καναλιών

 Η αδειοδότηση του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας, αλλά και το ζήτημα αναμετάδοσης ιδιωτικών καναλιών η οποία έχει διακοπεί εδώ και καιρό ήταν τα θέματα που απασχόλησαν συνάντηση του Περιφερειάρχη   Κώστας Μουτζούρη με τον Αντιδήμαρχο Πλωμαρίου Δημήτρη Βαρβαγιάννη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιάννη Μιχαλέλη.

Ο Περιφερειάρχης δεσμεύθηκε για την χρηματοδότηση της μελέτης πυρασφάλειας  ενώ θα αναλάβει και την κάλυψη του ενοικίου στο χώρο που έχει εκμισθωθεί για την εγκατάσταση των μηχανημάτων αναμετάδοσης καναλιών.

Ο Περιφερειάρχης  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το πρόβλημα  αδειοδότησης του Μιχαλέλειου Οίκου Ευγηρίας που εδώ και καιρό απασχολεί την τοπική κοινωνία , απασχολεί και την Περιφερειακή Αρχή και εμένα προσωπικά και προχωράμε για να δώσουμε λύση μέσω της μελέτης πυρασφάλειας την οποία θα χρηματοδοτήσουμε.  Η Περιφέρεια θα καλύψει και το ενοίκιο για τον χώρο όπου θα εγκατασταθούν οι κεραίες αναμετάδοσης των ιδιωτικών καναλιών. Στεκόμαστε δίπλα στους πολίτες και στα προβλήματα τους χωρίς να διαχωρίζουμε αρμοδιότητες.

Από την πλευρά τους οι κ. Βαρβαγιάννης και Μιχαλέλης δήλωσαν:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Περιφερειάρχη για την αμέριστη στήριξη του προς το Πλωμάρι και τους κατοίκους του.  Κάθε φορά που τον επισκεπτόμαστε δίνει άμεσες λύσεις σε καίρια ζητήματα που μας απασχολούν ως τοπική κοινωνία και είναι ευτυχία για μας και τον τόπο μας να βρίσκεται στην θέση αυτή».

To top