Συνάντηση του ΜέΡΑ25 με πολίτες της Μυτιλήνης στη Φυκιότρυπα

Συνάντηση του ΜέΡΑ25 με πολίτες της Μυτιλήνης στη Φυκιότρυπα

Οι υποψήφιοι και τα στελέχη του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» συναντήθηκαν με τους πολίτες της Μυτιλήνης στη Φυκιότρυπα, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και συζήτησαν για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και τη σημασία του να αποτελέσει το ΜέΡΑ25 μια αποτελεσματική διεκδικητική αντιπολίτευση.

Οι υποψήφιοι και τα στελέχη του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη», θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση – συζήτηση που πραγματοποιήσαμε την περασμένη Δευτέρα 19 Ιουνίου στη Φυκιότρυπα. Εκεί, στο δημόσιο χώρο, μπορέσαμε να βρεθούμε, να μεταφέρουμε το μήνυμα αγώνα του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και να συζητήσουμε από κοινού το φάσμα των πολιτικών που καθορίζουν και δημιουργούν χρέος αντίστασης για την υπεράσπιση των ζωών μας. Μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας αναγνωρίζει την ανάγκη παρουσίας του «ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη» στην ερχόμενη Βουλή, να αποτελεί μία αποτελεσματική διεκδικητική αντιπολίτευση, μία δύναμη που θα ανακόψει την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, μία φωνή που θα είναι η φωνή των κινημάτων και του αγωνιζόμενου λαού το επόμενο διάστημα. Επιμένουμε πως αν θέλουμε αυτή τη φωνή στη βουλή, είναι στο χέρι μας».

To top