Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στη Λέσβο

Περιοδείες υποψηφίων βουλευτών του ΚΚΕ στη Λέσβο

Κλιμάκια της Κομματικής Οργάνωσης Λέσβου του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Νίκη Τσιριγώτη, Σταύρο Μαντατή, Γιάννη Ζαφειρίου και του Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Κώστα Ρήγα περιοδεύουν σε χωριά και εργασιακούς χώρους της Λέσβου.

Το πρωί της Τρίτης 13 Ιουνίου  ο Γιάννης Ζαφειρίου θα περιοδεύσει σε εργαζόμενους των επιχειρήσεων στην Παγανή, η Νίκη Τσιριγώτη σε υπηρεσίες του Δημοσίου και ο Κυριάκος Βαξεβάνης στο Πανεπιστήμιο. Ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Γιάννης Ζαφειρίου θα περιοδεύσει στη Χρυσομαλλούσα και ο Κώστας Ρήγας στην Κάπη.
Το πρωί της Τετάρτης, 14 Ιουνίου ο Γιάννης Ζαφειρίου θα περιοδεύσει στο Νοσοκομείο, η Νίκη Τσιριγώτη σε εργαζόμενους στο Δημόσιο και ο Κώστας Ρήγας στα ΜΜΕ Μυτιλήνης. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η Νίκη Τσιριγώτη θα επισκεφθεί το Κάτω Τρίτος και το Ιππειος.
Το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου ο Γιάννης Ζαφειρίου θα περιοδεύσει επιχειρήσεις στην περιοχή του Καρά-Τεπέ και ο Κώστας Ρήγας σε Μόρια και Αφάλωνα. Το ίδιο απόγευμα η Νίκη Τσιριγώτη θα είναι στα Λουτρά.
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί  συγκέντρωση στην Αγιάσο, στις 7:30 το απόγευμα, με ομιλητή τον Κώστα Ρήγα και το Σάββατο 17 Ιουνίου στο Μεσότοπο, στις 9 το βράδυ, με ομιλητές τους Σταύρο Μαντατή και Κώστα Ρήγα.

To top