Την αναβολή της άσκησης ετοιμότητας λόγω απεργίας ζητούν οι εργαζόμενοι του «Βοστάνειου»

Την αναβολή της άσκησης ετοιμότητας λόγω απεργίας ζητούν οι εργαζόμενοι του «Βοστάνειου»

Αντιδρά ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης στην απόφαση της διοίκησης του «Βοστάνειου» να πραγματοποιηθεί η άσκηση ετοιμότητας για έκτακτες καταστάσεις την Πέμπτη, ημέρα πανελλαδικής απεργίας.

Ο σύλλογος σε ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι «αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της άσκησης ετοιμότητας» ωστόσο, «δεν είναι δυνατό να λαμβάνει χώρα σε γενική πανεργατική απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ» και ζητά την αναβολή της άσκησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης αντιλαμβάνεται την αναγκαιότητα της άσκησης ετοιμότητας, αλλά δεν είναι δυνατό αυτή να λαμβάνει χώρα σε γενική πανεργατική απεργία ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ.

      Με σχετικό έγγραφο ενημερώσαμε την διοίκηση για την προγραμματισμένη απεργία και συστήσαμε την αναβολή της άσκησης.
   Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν έγινε καμία ενέργεια προς αναβολή και θα διεξαχθεί κανονικά.
     Συνεπώς μπορεί να έχουμε απεργούς από τις υπηρεσίες που εμπλέκονται στην άσκηση καθώς και από το νοσοκομείο και να μην μπορούν να λάβουν μέρος στην άσκηση. Επίσης σε μια απεργία το νοσοκομείο μπορεί να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας. Πως όμως το προσωπικό θα λάβει μέρος και στην άσκηση?
    Ο σύλλογος εργαζομένων καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη κινητοποίηση και τη διοίκηση να επαναξιολογησει την απόφαση της να πραγματοποιηθεί η άσκηση ετοιμότητας την ίδια ημέρα με τη πανελλαδική, πανεργατικη απεργία.
To top