Έξω φρενών οι καταστηματάρχες για τη διακοπή ρεύματος – «Κυριακή των Αποκριών να σου καίνε τις συσκευές»

Έξω φρενών οι καταστηματάρχες για τη διακοπή ρεύματος – «Κυριακή των Αποκριών να σου καίνε τις συσκευές»

Έξω φρενών είναι οι καταστηματάρχες για τη διακοπή ρεύματος που συνέβη στις 5:30 το απόγευμα λόγω βραχυκυκλώματος σε πυλώνα της ΔΕΗ που τροφοδοτεί την πλατεία Σαπφούς.

Τόσο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης «Ασπίδα» Νίκος Γιαννάκας όσο και ο αντιπρόεδρος Δήμος Καραμπεάζης τονίζουν σε αναρτήσεις του σε προσωπικούς τους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί από τους αρμόδιους και να φρόντιζαν να υπάρξει γεννήτρια για τις εκδηλώσεις του Μυτιληνιού καρναβαλιού προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το δίκτυο ρεύματος της πόλης ενώ υπογραμμίζουν ότι πολλές συσκευές των καφέ – μπαρ που έμειναν χωρίς ρεύμα κάηκαν λόγω της τάσης του ρεύματος που συνέχεια «ανεβοκατέβαινε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Γιαννάκα:

Να πληρώνουμε τριπλάσιο ρεύμα ξέρουνε.
Κυριακή αποκριών να σου καίνε τις τριφασικές συσκευές και όχι μόνο,
Να μην έχεις ρεύμα να δουλέψεις την μοναδική μέρα που βγαίνει κοσμος
και εννοείται να μην δικαιούμαστε τίποτα είναι φυσιολογικό ε?

Ελλάδα 2.0 #not

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Καραμπεάζη:

Κύριοι όταν στήνετε εκδήλωση συναυλιακού τύπου καλό είναι να έχετε μια γεννήτρια για να μην φορτίζετε το κατά τα άλλα άθλιο δίκτυο ρεύματος της πόλης μας!!! γιατί αλλιώς συμβαίνουν πράγματα του τύπου δεκάδες επιχειρήσεις πού περιμένουν πως και πως να δουλέψουν για να πληρώσουν το ρεύμα 🤣,(που συνεχίζει να είναι τεράστιο ποσό)(γελάω για να μη κλάψω)να μένουν απραγα με τον κόσμο στα τραπέζια και με κάμποσες καμμένες συσκευές που κοστίζουν αρκετά χρήματα!! αυτά προς το παρόν!! Επανέρχομαι……

To top