Για γυρίσματα στη Λέσβο ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς

Για γυρίσματα στη Λέσβο ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς

Μετά τη Λήμνο την περασμένη εβδομάδα , σειρά είχε η Λέσβος για τις ανάγκες γυρισμάτων που πραγματοποιεί εταιρεία παραγωγής με επίκεντρο τα παραδοσιακά Π.Ο.Π προϊόντα κάθε περιοχής και με παρουσιαστή τον διάσημο σεφ Σωτήρη Κοντιζά.

Η εκπομπή η οποία θα προβληθεί για λογαριασμό μεγάλης πλατφόρμας, έχει σαν αντικείμενο να προβάλλει τα τοπικά προϊόντα ονομασίας προέλευσης κάθε τόπου και να μαγειρεύει ο διάσημος σεφ μαζί με ντόπιους μάγειρες.

Στη Λέσβο τα γυρίσματα κράτησαν τρεις ημέρες και η Μαρία Πανάγου , η Ελπίδα Κουμαρελα, η Μαρία Καπλανελλη τρία πρόσωπα που βρέθηκαν στα γυρίσματα. Η τελευταία, πρεσβευτής της γαστρονομίας του νησιού κεντρικό πρόσωπο στη διοργάνωση του Lesvos food fest  ως μέλος του Φορέα Τουρισμού Μολύβου και οι δύο μαγείρισσες που ξεχωρίζουν τόσο για τη διαδρομή τους στη γαστρονομία όσο και στη συνεισφορά τους στην προβολή της κουζίνας της Λέσβου. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι τρεις έχουν συμμετάσχει και σε άλλα τηλεοπτικά πρότζεκτ . Δεν θα μπορούσε να μην επισκεφθεί  την Αγιάσο με «οδηγό» το visit agiassos και την Τούλα Μακρέλλη, άλλη μια σπουδαία πρεσβευτή της παράδοσης και της γαστρονομίας του νησιού.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς είχε επισκεφθεί τη Λέσβο και πριν από μερικούς μήνες για τις ανάγκες γυρισμάτων του masterchef και είχε εντυπωσιαστεί από την κουζίνα του νησιού.

To top