Το πρώτο διευρυμένο Τοπικό Συμβούλιο στη Κοινότητα Μανταμάδου

Το πρώτο διευρυμένο Τοπικό Συμβούλιο στη Κοινότητα Μανταμάδου

Η Κοινότητα Μανταμάδου πραγματοποίησε την Κυριακή το πρώτο διευρυμένο Τοπικό Συμβούλιο στην αίθουσα του Πολυκέντρου με θέμα «Απολογισμός – Προγραμματισμός έργων».

Στο Συμβούλιο παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ευστράτιος Γελαγώτης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας και Καθαριότητας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξής καθώς Πρόεδροι και Μέλη των Συλλόγων και Φορέων του Μανταμάδου.

Έγινε επίσης η κοπή βασιλόπιτας  της Κοινότητας από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Χαράλαμπο Τζελαϊδή και βραβεύτηκε η δημοτική υπάλληλος Άννα Στέκα, η οποία 31 Δεκεμβρίου μετά από 38 χρόνια προσφοράς και εργασίας στην Κοινότητα και στο Δήμο, συνταξιοδοτήθηκε.

Στη συγκεκριμένη υπάλληλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από το Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου , μια εικόνα του αρχαγγέλου Μιχαήλ από τον Πρόεδρο της Κοινότητας και μια ανθοδέσμη εκ μέρους των συναδέλφων από την συνάδελφο και νυν Προϊσταμένη του Διοικητικού Προσωπικού του Δήμου Δυτικής Λέσβου κ. Ανδρέου Δέσποινα.

 

 

To top