Προσφορά δυο ιατρικών μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Προσφορά δυο ιατρικών μηχανημάτων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει σε ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, για την προσφορά ενός καρδιοτοκογράφου και ενός φορητού ψηφιακού Ακτινολογικού μηχανήματος από την Ύπατη Αρμοστεία και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

Πιο συγκεκριμένα:

⦁ Η ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ προσέφερε έναν Καρδιοτοκογράφο BISTOS BT-350, ένα (1) ζελέ υπερήχων KONIX 250 ml διάφανο και 20 τμχ χαρτί BISTOS 350 151mm x 160sh FS151-90.
Πρόκειται για ένα προηγμένο εμβρυακό μόνιτορ για την παρακολούθηση και καταγραφή του καρδιακού παλμού των εμβρύων και των συσπάσεων της μήτρας που συμβάλλει στην ακριβή και έγκυρη διάγνωση.

⦁ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ (ΔΟΜ) προσέφερε ένα (1) φορητό ψηφιακό Ακτινολογικό μηχάνημα, το οποίο προστέθηκε στον υπάρχοντα εξοπλισμό του Ακτινολογικού τμήματος του Νοσοκομείου.

 

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση «Και τα δυο ιατρικά μηχανήματα είναι σύγχρονης τεχνολογίας και συμβάλλουν στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας τόσο της Μαιευτικής Κλινικής όσο και του Ακτινολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου.

Οι αξιέπαινες αυτές πράξεις συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη, για να συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειες μας για την παροχή με ασφάλεια υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους του νησιού μας τις οποίες και οφείλουμε.»

To top