Εν αναμονή απόφασης για τα σχολεία στη Μυτιλήνη

Εν αναμονή απόφασης για τα σχολεία στη Μυτιλήνη
Συνεργεία του Δήμου Μυτιλήνης ρίχνουν αλάτι στην περιοχή του Νοσοκομείου Μυτιλήνης

Εν αναμονή απόφασης από το Δήμο Μυτιλήνης για τα σχολεία, βρίσκονται χιλιάδες γονείς και μαθητές καθώς έχουν ληφθεί αποφάσεις για κλείσιμο των σχολείων -λόγω ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού από τις βραδινές ώρες της Κυριακής- στο δήμο Δυτικής Λέσβου και στους περισσότερους δήμους του Βορείου Αιγαίου, όχι όμως στο Δήμο Μυτιλήνης.

Μάλιστα πριν από λίγο (γύρω στις 9.30 το βράδυ) ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου  ότι έχουν ξεκινήσει συνεργεία να ρίχνουν αλάτι στους δρόμους μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης, καθώς τις επόμενες ώρες αναμένονται χιονοπτώσεις και παγετός, όμως για τα σχολεία …απόφαση δεν έχει ληφθεί.

Αναλυτικά σχετική ανάρτηση στη σελίδα του Δήμου αναφέρει τα εξής :

«Η Πολιτική Προστασία του Δήμου σήμερα το απόγευμα έριξε αλάτι στους δρόμους προς το Νοσοκομείο Μυτιλήνης προκειμένου οι δρόμοι πρόσβασης να μην κλείσουν από την επερχόμενη χιονόπτωση. Ήδη ρίχνει χιόνι στον Χάλικα όπου κι εκεί συνεργείο της Πολιτικής έριξε αλάτι στους δρόμους. Αυτή την ώρα επίσης το συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας ρίχνει αλάτι στην Παγανή και στην ευρύτερη βιομηχανική ζώνη. Εφιστάται η προσοχή όλων των οδηγών».

To top