Ανείπωτη θλίψη για τη μητέρα που ξέσπασε για τις αναστολές | Έφυγε από τη ζωή ο γιος της (vid)

Ανείπωτη θλίψη για τη μητέρα που ξέσπασε για τις αναστολές | Έφυγε από τη ζωή ο γιος της (vid)

Έφυγε από τη ζωή ο 40χρονος γιος της γυναίκας που συγκλόνισε με τη μαρτυρία της στον «Αίολο» στη διάρκεια κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας  έξω από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης,  την πρώτη μέρα εφαρμογής του μέτρου των αναστολών για ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

Η κραυγή αγωνίας της μητέρας από την Πτολεμαϊδα,  είχε προκαλέσει απέραντη  συγκίνηση. Η γυναίκα μαζί με το γιο της  είχαν ταξιδέψει μέχρι τη Μυτιλήνη, προκειμένου να χειρουργηθεί από τον νευροχειρούργο του Βοστάνειου, όταν άλλοι γιατροί δεν αναλάμβαναν να τον χειρουργήσουν. Την 1η Σεπτεμβρίου ο γιατρός ,έλαβε το έγγραφο της αναστολής από τα καθήκοντά του, καθώς δεν έχει εμβολιασθεί κατά του covid-19.

«Ποιος θα σώσει το παιδί μου; όταν φεύγει ο γιατρός που  χειρούργησε  το παιδί μου και το κοιτούσε τόσο καιρό που  βρίσκεται στην εντατική; Ποιος εγγυάται  τώρα για το παιδί μου;»  είχε δηλώσει στον «Aeolo».

Μόλις μια μέρα μετά, ο 40χρονος γιος της, έχασε τη μάχη για τη ζωή παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες  νοσηλευόταν εδώ και τρεις μήνες στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση. Είχε υποβληθεί σε δύσκολη επέμβαση αφαίρεσης καλοήθους όγκου στον εγκέφαλο και παρότι τις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση η πορεία του ήταν ικανοποιητική γεμίζοντας με αισιοδοξία τους γιατρούς και την οικογένειά του, στην πορεία εμφάνισε πολλές  επιπλοκές, που επιβάρυναν την υγεία του.  Απαρηγόρητη η μητέρα αναχώρησε χθες  από τη Μυτιλήνη ,για να επιστρέψει στην Πτολεμαΐδα.

Δείτε τι είχε δηλώσει η μητέρα στην κάμερα του Αίολος: 

To top