Γ. Καμπούρης: “Προτεραιότητα η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου’

Γ. Καμπούρης: “Προτεραιότητα η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου’

Την τοποθέτηση ογκολόγου ιατρού, στη θέση του  κ. Ηλία Νικολαϊδη  που τέθηκε σε αναστολή αφού δεν είχε εμβολιασθεί μέχρι  την 1η Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Στη σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του Βοστάνειου, τονίζει ότι στόχος είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του ιδρύματος .

Ο Aeolos Tv βρέθηκε για δεύτερη μέρα στο προαύλιο του Νοσοκομείου όπου συνεχίσθηκαν οι διαμαρτυρίες και οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στους 33 ανεμβολίαστους υπαλλήλους ,που τέθηκαν σε αναστολή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η Διοίκηση του Νοσοκομείου  ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού μας  ότι το«ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ»  Νοσοκομείο  συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Τα κενά που  έχουν δημιουργηθεί από την αναστολή εργασίας από 01 Σεπτεμβρίου 2021, του ιατρικού και λοιπού προσωπικού, λόγω ειδικών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας Υγείας,καλύπτονται  με την προσωρινή ανακατανομή του προσωπικού και παράλληλα με την έγκαιρη ενίσχυση εξειδικευμένου προσωπικού με την συνδρομή της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου (ήδη έχει αναλάβει υπηρεσία ιατρός ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας που έχει μετακινηθεί από Νοσοκομείο Αθηνών για  να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών με ογκολογικά προβλήματα).

Προτεραιότητα της Διοίκησης ήταν και παραμένει να εξασφαλισθεί η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ιδιαίτερα επιθυμούμε  να  ευχαριστήσουμε  όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου μας  για όσα προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν  για την  διατήρηση και προαγωγή της υγείας  όλων των κάτοικων του τόπου μας  που είναι άλλωστε το υπέρτατο αγαθό, το οποίο  καλούμαστε και ως φορέας να υπηρετήσουμε.

 

To top