ΣΥΡΙΖΑ κατά ΔΕΕΠ Λέσβου: «Λειτουργεί ως εκπρόσωπος τύπου Αθανασίου – Μηταράκη»

ΣΥΡΙΖΑ κατά ΔΕΕΠ Λέσβου: «Λειτουργεί ως εκπρόσωπος τύπου Αθανασίου – Μηταράκη»

Κριτική  κατά της ΔΕΕΠ Λέσβου εξαπέλυσε η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε όσο αφορά την κινητοποίηση ανήμερα των Θεοφανίων στο λιμάνι της Μυτιλήνης. «Θλιβερή η ΔΕΕΠ Λέσβου της ΝΔ για ακόμη μια φορά λειτουργεί ως εκπρόσωπος τύπου Αθανασίου – Μηταράκη. Δυστυχώς, τόσο για τη κυβέρνηση όσο για τα στελέχη της ΝΟΔΕ οι τοπικές κοινωνίες των νησιών μας έχουν αντιληφθεί την πολιτική τους στο μεταναστευτικό ζήτημα που μετατρέπουν τα νησιά και τη χώρα σε φυλακή δεκάδων χιλιάδων ψυχών» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Και συνεχίζει «Μέσα στη νύχτα, ξημερώματα της θρησκευτικής εορτής των Θεοφανίων, χωρίς καμία ντροπή οι εργολάβοι της κυβέρνησης αποπειράθηκαν να στείλουν τα μηχανήματα τους. Η απάντηση δόθηκε και ήταν ηχηρή.
Να υπενθυμίσουμε στη ΔΕΕΠ Λέσβου ότι οι μνήμες της παρουσίας των ΜΑΤ στα νησιά μας είναι ακόμα νωπές, καθώς και εκκρεμούν ακόμα οι μηνύσεις των πολιτών της Λέσβου εναντίον της αυθαίρετης βίας και καταστροφής που προκάλεσαν.
Προφανώς δεν υπάρχουν άλλα ζητήματα που οφείλει να εκφράσει λόγο, όπως η επικίνδυνη πολιτική για την πανδημία, τα ανύπαρκτα μέτρα για τα σχολεία μας, η ακρίβεια σε όλους τους τομείς, το απλήρωτο μεταφορικό ισοδύναμο κ.α.
Αυτή η κυβέρνηση έχει απωλέσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο στη συνείδηση των κατοίκων του Βορείου Αιγαίου αλλά και όλων των Ελλήνων πολιτών».

To top