Συνάντηση Χριστόφα με ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ για τα ζητήματα της εκπαίδευσης

Συνάντηση Χριστόφα με ΑΔΕΔΥ και ΟΛΜΕ για τα ζητήματα της εκπαίδευσης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο  Δήμαρχος Μυτιλήνης, Παναγιώτης Χριστόφας, στην Πέμπτη 3 Οκτωβρίου με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ και της ΟΛΜΕ για να συζητήσουν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τον χώρο της εκπαίδευσης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος Λέσβου της ΑΔΕΔΥ, Γιώργος Αλεξίου, το μέλος της E.E. ΑΔΕΔΥ, Δημήτρης Πεππές, το μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, Νικηφόρος Κωνσταντίνου, καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λέσβου, Κώστας Ντουράκης, η Αντιπρόεδρος, Ευφημία Γκίκα, και μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τον εκπαιδευτικό τομέα στο νησί, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις ανάγκες των σχολικών μονάδων, στα προβλήματα υποδομών και στις απαιτούμενες βελτιώσεις για την εύρυθμη λειτουργία τους. Οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων παρουσίασαν τις απόψεις τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στη Λέσβο, ενώ ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς φορείς για την επίλυση των προβλημάτων και τη βελτίωση των συνθηκών στην εκπαίδευση.

Η συνάντηση έκλεισε με τη δέσμευση για συνέχιση της συνεργασίας και τον ανοιχτό διάλογο για την αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών ζητημάτων που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

To top