Κέντρο Πρόληψης «Πνοή» για την απώλεια του Ηγούμενου της Μονής Λειμώνος: «Μια φωτεινή προσωπικότητα που υποστήριξε το έργο μας»

Κέντρο Πρόληψης «Πνοή» για την απώλεια του Ηγούμενου της Μονής Λειμώνος: «Μια φωτεινή προσωπικότητα που υποστήριξε το έργο μας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι του Κέντρου Πρόληψης των εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «ΠΝΟΗ» σε σχετική ανακοίνωση εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του ηγούμενου της Μονής Λειμώνος Αρχιμανδρίτη Νικόδημου Κουτσαμπάση ο οποίος υπήρξε Αντιπρόεδρος και  από τα ενεργά μέλη της διοίκησης και ένθερμος υποστηρικτής του έργου του.

 

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«αισθανόμαστε την ανάγκη να μοιραστούμε τη θλίψη μας για την απώλεια του Αρχιμανδρίτη Νικόδημου Κουτσαμπάση , Ηγούμενου της Ιεράς μονής Λειμώνος , Πρωτοσύγκελου της Μητρόπολης Μηθύμνης και Ιδρυτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης.

Ο Μακαριστός υπήρξε από τα πλέον ενεργά μέλη της Διοίκησης υποστηρίζοντας το έργο του φορέα σε κάθε του βήμα. Ως Αντιπρόεδρος υπήρξε μια φωτεινή προσωπικότητα που τιμώντας την ιεροσύνη του ενέπνεε σεβασμό , ασφάλεια και καθοδήγηση στην ιστορική πορεία του Κέντρου Πρόληψης .

Η απώλεια του για μας είναι τεράστια.

Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του .

Είθε η μνήμη του να είναι αιώνια.

To top