Στρατής Κλέανθης: “Μέλημά μας αυτοί που μένουν”

Στρατής Κλέανθης: “Μέλημά μας αυτοί που μένουν”
Την απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων στο Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης να μην στηρίξει την κινητοποίηση που οργανώνεται αύριο το πρωί στο προαύλιο του ιδρύματος κατά της υποχρεωτικοτητας των εμβολίων ανακοίνωσε σε ανάρτησή του ο  Πρόεδρος του Συλλόγου Στρατής Κλεάνθης.
Ο κ. Κλεάνθης κάνει λόγο για “επικείμενο συνοθύλευμα ” σχολιάζοντας  τους  συμμετέχοντες στην κινητοποίηση αφήνοντας να εννοηθεί θα λάβουν μέρος σε αυτή και άτομα που δεν είναι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο.  Τονίζει ακόμη ότι το βάρος τώρα πέφτει σε αυτούς που μένους οι οποίοι θα επωμισθούν με πολύ μεγάλο φόρτο δουλειάς χωρίς άδειες .
Αναλυτικά στη σχετική ανάρτησή στη σελίδα του Συλλόγου Εργαζομένων ο  Πρόεδος του Συλλόγου κ. Στρατής Κλεάνθης τονίζει τα εξής:
“Συνάδελφοι-συναδέλφισσες
Να ξεκαθαρίσω ότι ο Σύλλογος δε συμμετέχει σε καμία κίνηση, δεν έχει προβεί σε κανένα κάλεσμα αύριο 1/9/2021 προς “στήριξη” των συναδέλφων που οδηγήθηκαν σε αναστολή εργασίας.
Αυτό για να διαφυλάξουμε το κύρος και τη σοβαρότητα του συλλόγου και εύχομαι να διαψευσθώ, για το συνοθύλευμα που επίκειται.
Το βάρος μας πλεον, πεφτει σε αυτούς που μένουν και θα επιβαρυνθούν, με αναστολή αδειών, μετακινήσεις σε αλλά τμήματα,μονοβάρδιες, με αυτούς που κάποιοι τους ξέχασαν, επειδή δε κάνουν “θόρυβο”!
Στους συναδέλφους που επέλεξαν την αναστολή, τους παροτρύνουμε, ξεπερνώντας φόβους, εγωισμους, να επανεξετάσουν τη στάση τους, αυτό είναι το συμφέρον τους, ώστε γρήγορα να βρεθούν ξανά κοντά μας!
Τρίτη 31/8/2021
To top