Προφυλακίσθηκε ο ένας από τους τρεις δράστες που κατηγορούνται για το θάνατο του 37χρονου

Προφυλακίσθηκε ο ένας από τους τρεις δράστες που κατηγορούνται για το θάνατο του 37χρονου

Προφυλακίσθηκε μετά από πολύωρη κατάθεση χθες το βράδυ  στον Ανακριτή ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για το θάνατο του 37χρονου την περασμένη Κυριακή. Οι δυο άλλοι κατηγορούμενοι -που φέρονται να έχουν ομολογήσει την συμμετοχή τους- θα απολογηθούν  αύριο Σάββατο προσερχόμενοι   αυτοβούλως στον Ανακριτή. Οι κατηγορίες που έχει απαγγείλει ο Εισαγγελέας σε  βάρος τους, είναι για επικίνδυνη σωματική βλάβη και θανατηφόρα έκθεση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης και αλλά και όσα έχουν καταθέσει ,οι τρεις τους φέρονται να είχαν συνάντηση με το θύμα νωρίς το απόγευμα της Κυριακής και εξαιτίας διαφορών για δοσοληψίες ναρκωτικών ουσιών, οι δυο χτύπησαν τον 37χρονο αφήνοντάς τον χωρίς τις αισθήσεις του . στη συνέχεια τον μετέφεραν μέσα στο αγροτικό αυτοκίνητό του και τον εγκατέλειψαν εκεί.  Οι τρεις κατηγορούμενοι έχουν όλοι τους βεβαρημένο παρελθόν και έχουν απασχολήσει   τις Αρχές για άλλες υποθέσεις .

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κατά την επιτόπια εξέταση που έκανε ιατροδικαστής αμέσως μετά το έγκλημα  δεν είχαν προκύψει στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ως αιτία θανάτου έμφραγμα μυοκαρδίου  που μπορεί να προέκυψε από το βαρύ τραυματισμό του και το γεγονός ότι εγκαταλείφθηκε στη συνέχεια αβοήθητος καθώς φέρεται να είχε χτυπήματα στα πλευρά του.  Διαπιστώθηκαν επίσης κακώσεις από χτυπήματα στο σώμα του.

To top