Οδηγός αρνήθηκε τον έλεγχο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς

Οδηγός αρνήθηκε τον έλεγχο κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς

Ένα συμβάν καταδίωξης οδηγού από την τροχαία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευή 7 Ιουνίου στη Μυτιλήνη, όταν  51χρονος οδηγός Ι.Χ φορτηγού κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς,  αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης αστυνομικών, αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και όταν του πέρασαν χειροπέδες τους εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του περιλαμβάνει επίσης τα αδικήματα, της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης, καθώς και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

«Συνελήφθη, σήμερα (07-06-2024) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, ημεδαπός (51χρονος), κατηγορούμενος για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της επικίνδυνης οδήγησης, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της απειλής και της εξύβρισης, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντοπίστηκε από αστυνομικούς να προβαίνει σε επικίνδυνους ελιγμούς, οδηγώντας Ι.Χ. φορτηγό όχημα σε οδικό δίκτυο στην παραπάνω περιοχή.

Σε τροχονομικό έλεγχο που ακολούθησε, ο 51χρονος αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο διερεύνησης μέθης και να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών, αντιστεκόμενος κατά τη σύλληψή του. Επιπλέον, κατά την προσαγωγή του σε αστυνομικό κατάστημα τους εξύβρισε, ενώ απείλησε και προκάλεσε σωματική βλάβη σε έναν εξ αυτών.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης».

 

To top