Σάλος με τη βόλτα της Υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου με «Πόρσε» στη Μυτιλήνη

Σάλος με τη βόλτα της  Υφυπουργού Χριστίνας Αλεξοπούλου με «Πόρσε» στη Μυτιλήνη
φωτο: Νέα της Λέσβου

Έντονες συζητήσεις έχει προκαλέσει  η φωτογραφία της υφυπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χριστίνας Αλεξοπούλου με  porche κατά την πρόσφατη επίσκεψή της Μυτιλήνη. Συγκεκριμένα, η υφυπουργός φαίνεται να κυκλοφόρησε στο νησί με μία πολυτελέστατη Porsche, συνοδευόμενη, όπως ειπώθηκε, από συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας.

Τη  φωτογραφία δημοσίευσε και σχολίασε η εφημερίδα «Τα Νέα της Λέσβου» και  αναδημοσιεύθηκε στη στήλη «Βηματοδότης»  ενώ όταν κλήθηκε  να εξηγήσει τι είχε συμβεί ήταν κάπως ενοχλημένη αλλά και σίγουρη ότι κάποιος της έστησε «παγίδα». Ενώ υποστήριξε πως πρόσεξε έναν πολίτη στημένο να την φωτογραφίζει.

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου ανέφερε ότι δεν έκανε βόλτες με το πολυτελές αυτοκίνητο, αλλά πως  μετακινήθηκε με αυτό μόλις λίγα μέτρα (150 μέτρα για τη ακρίβεια, όπως είπε) όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη. Οτι δηλαδή κάποιος την φωτογράφισε.

Βέβαια από την άλλη μεριά σύμφωνα με τα “Νέα της Λέσβου” η Υφυπουργός δεν διένυσε μια μικρή απόσταση αλλά το πολυτελές αυτοκίνητο , αλλά την παρέλαβε από το αεροδρόμιο και με αυτό κινήθηκε σε όλες τις συναντήσεις στη Μυτιλήνη και έφθασε και μέχρι το Μανταμάδο για προσκύνημα !

Σύμφωνα με το vima.gr η ίδια δε, ανέφερε ότι δε γνώριζε τι είδους αυτοκίνητο ήταν αυτό που μπήκε και πόσο στοιχίζει. Απλώς της το πρόσφεραν από το ΚΤΕΛ Μυτιλήνης, σε ένα νησί που πρώτη φορά πήγαινε.

 

To top