Κώστας Μουτζούρης: ««Τα μεγάλα οδικά έργα είναι προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή»

Κώστας Μουτζούρης: ««Τα μεγάλα οδικά έργα είναι προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή»

Προχωρούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση δυο μεγάλων έργων στην Λέσβο από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Το ένα αφορά την πληρωμή των απαλλοτριώσεων του έργου «Οδικός Άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας (Α ΦΑΣΗ)» και το άλλο την πληρωμή των απαλλοτριώσεων του έργου «Βελτίωση τμημάτων Επαρχιακής Οδού Παπάδου – Πλωμαρίου, Τμήμα Α Παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου».

Αναλυτικά:

Τις προηγούμενες ημέρες πληρώθηκε το ποσό 1.770.571,10 € για τις απαλλοτριώσεις του έργου «Οδικός Άξονας Αγίας Παρασκευής – Πέτρας (Α ΦΑΣΗ)» με συνολικό προϋπολογισμό 20.985.821 €.

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου, ο Περιφερειάρχης υπέγραψε την ανάληψη υποχρέωσης ύψους 2.900.000 € για την πληρωμή των απαλλοτριώσεων του έργου «Βελτίωση τμημάτων Επαρχιακής Οδού Παπάδου – Πλωμαρίου, Τμήμα Α Παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου».

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα μεγάλα οδικά έργα είναι προτεραιότητα για την Περιφερειακή Αρχή. Τόσο ο δρόμος Αγία Παρασκευή – Πέτρα, όσο και η παράκαμψη Αγίου Ισιδώρου είναι έργα τα οποία εδώ και δεκαετίες «καρκινοβατούν» για διαφόρους λόγους , τα επαναφέραμε και η υλοποίηση τους αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας».

To top